Fos alweer 12 weken! E-mailadres
vrijdag 08 maart 2013
Inhoudsopgave
Fos alweer 12 weken!
Név Asszony's Gémes - Fos
Alle pagina's

 

Fos alweer 12 weken!

Wij zijn de eigenaren van Fos, die nu al 12 weken is! Hij woont hier samen met Siep, onze bijna 7 jaar oude andere vizsla.

We wonen midgémes fos 7 Kopieden in de stad en dat was voor onze kleine Fos de eerste dagen wel even wennen. De geluiden van auto's, bussen, over de brug lopen, over een steigertje, een vliegtuig dat laag langs komt, in de auto, naar het bos etc. Alles was in de eerste instantie spannend. Maar met steun van zijn grote vriend ging het al erg snel super! Eigenlijk zijn ze vanaf dag één goede vrienden en liggen ze tegen elkaar aan en in één bench, wat ervoor zorgde dat we dus meteen heerlijk door hebben kunnen slapen. We hebben namelijk niets gehoord.

En wat doen ze ook als goede vrienden? Lekker spelen! We hebben boven een groot oranje kleed waar vol hartenlust op gestoeid wordt. Net zoals in het bos, Fos is voor niet een hond bang, hoe groot of klein ze ook zijn, en alles moet besnuffeld worden. En het liefst ook meteen mee gespeeld!

Langzaam zijn we steeds wat meer gaan doen, alleen mee over de markt, alleen mee naar het bos en begonnen met de training! Op de woensdagavond doen we gewone puppycursus op de kynologenclub om de hoek en op zondagochtend gaan we de auto in richting Purmerend, waar we meedoen aan een jachtpuppycursus. Afgelopen zondag hebben we de eerste les gehad en Fos vond het super! Meneer is behoorlijk fanatiek, in alles, en zo ook bij het apporteren (en aanvallen) van wild. Hij heeft al kennis gemaakt met een duif en een konijn. En wat een enthousiasme! Als we hier verder in gaan zal het waarschijnlijk helemaal goed gaan komen, daarnaast vindt Fos het fantastisch!gémes fos 4 Kopie

Maar ook de Kynologen club vindt hij leuk, meneer is ontzettend slim en leert als een dolle! We hebben nu 3 lessen gehad en we gaan er vol enthousiasme heen.

Daarnaast vindt Fos niets leuker dan mee voorin het bakje van de fiets. Waar we ook heen gaan, bos, stad, training of gewoon lekker fietsen. Hij vindt het super!

Wij zijn super blij met Fos en hij verandert al langzaam van een écht kleine marmot, zoals we hem altijd liefkozend noemen, naar een hondje.

gémes fos 2 Kopiegémes fos 6 Kopiegémes fos 1 Kopiegémes fos 5 KopieLaatst aangepast op zondag 07 april 2013
 
 
I.Haarman