Név Asszony's Lajos E-mailadres
donderdag 02 september 2010
Inhoudsopgave
Név Asszony's Lajos
Lajos is al weer 7 weken bij ons
De training van Lajos
De komst van Lajos
Alle pagina's
De ontwikkelingen van Lajos.DSC06605

Inmiddels hebben wij wat kiesjes en een hoektand gevonden. Leuk om te bewaren.
En Lajos gaat heerlijk twee maal in de week naar de training toe, maar oh hij gaat nu al puberen luisteren is er af en toe bij en dan weer niet bij. Spelen des te meer en dan hoe mijnheer naar je kijkt je gaat zo om als je die ogen ziet. Het hoort er allemaal bij en het is wel om te lachen maar dit moet je niet doen als hij kijkt. Hij volgt je en denk zo dat heb ik mooi voor elkaar..
Van de week op de training was hij weer heerlijk aan het rennen en vliegen in de prachtige bossen. Hij keek echt om een hoekje langs Ton heen van kan ik weglopen ja of nee alleen onze trainster stond nog achter Ton en dat zag hij en hij bleef heerlijk op zijn plaats. Dit noem je uitgekookt zijn anders hadden wij hem weer moeten pakken.
Morgen gaan wij weer en hopelijk is hij niet zo ondeugend als afgelopen dinsdag. Maar wat wil je van een pup en als je vriendje er is dan hebben ze samen dolle pret in het bos.
Binnenkort gaan wij een middag wandelen met zijn broers en zussen wij zijn heel benieuwd hoe die er uit zien en zich gedragen. Lajos is van de week gewogen en hij weegt 24.7.

DSC06607

 

Lajos en zijn vriendjes.

 

lajos_bankWij wonen aan een heerlijk park en u raad het al. Op vaste tijdstippen komen zijn vriendjes met hun baasjes naar buiten. Lajos wil dan heerlijk spelen en rennen met ze hij heeft drie favorieten met Luna een Labrador daar krijgt hij echt geen genoeg van. En onze buurhond Gator een Rotweiler is helemaal te gek hij weet dan niet meer van ophouden. Helemaal het einde is een pup als hij die ziet dan is er geen houden meer aan. Nu wij vervelen ons beslist niet met Lajos wij nemen hem overal mee naar toe. De Doggy Ride is ideaal hij staat in de auto en hij gaat er vanzelf in en wij horen hem niet meer. De trainingen volgen wij trouw het is er heel gezellig en heel erg mooi is de omgeving. Met diverse verschillende rassen is het elke week weer een sport om de oefeningen te doen. Het mooie is dat er dan 5 honden pal achter elkaar blijven liggen en wij zijn benieuwd hoe lang dit gaat duren voordat Lajos dit gaat doen per week gaat het steeds beter. lajos_training_6Maar het is net als bij kinderen je denkt dat je er bent en het volgende komt weer op je af dan zijn wij ook weer bij af en kun je weer opnieuw beginnen. Gelukkig is het warme weer wat minder aan het worden want voor de dieren is dit niet echt prettig. Ja wij hebben een ander leven gekregen de opvoeding eist een hoop geduld en veel tijd er insteken is echt nodig. Maar wij zouden Lajos niet meer willen missen wat een karakter heeft hij het is nodig om hem kort te houden zoveel energie zit er in hem. Maar je krijgt er zoveel liefde voor terug, en ja onze katten raken steeds meer aan hem gewend af en toe krijgt hij een tik maar onze Indy dit is de jongste die daagt hem gewoon uit. Hij springt dan bovenop haar en ja dan moeten wij er soms even bijkomen om een handje te helpen. Onze buiten de deur etentjes zijn iets minder geworden maar dit hebben wij er graag voor over. Ik ben wel benieuwd hoe het met zijn broers en zussen gaat.Laatst aangepast op vrijdag 20 juli 2012
 
 
I.Haarman