Név Asszony's Fota - Job E-mailadres
zaterdag 11 september 2010

Foto's van Job

Harald en Lienke zijn jammer genoeg verhinderd op 10 oktober 2010. Wel hebben we weer een paar mooie foto's van Job gekregen.

IMG_5354 IMG_5353IMG_5355IMG_5320

IMG_4892

IMG_4893

 

Wij, Harald en Lienke Scheurwater, zijn de trotse baasjes van Job (Név Asszony's Fota)
In het dagelijks leven werkt Harald als Hoofd Binnendienst in een handelsonderneming van technische producten (zoals hang- en sluitwerk). Lienke werkt als kinderfysiotherapeut en volgt de deeltijd opleiding professional master kinderfysiotherapie.
In onze vrije tijd zijn gaan we veel op pad de frisse buitenlucht in. We wonen in het betuwse dorpje Lienden, een handige uitvalsbasis voor een wandeling over de dijk, door het bos, over de hei op de veluwe etc. Bewegen is een grote hobby van ons allebei, van wandelen, fietsen, hardlopen, skaten tot wielrennen. Naast bewegen zijn dieren ook een passie van ons en dan in het bijzonder dieren die een maatje voor je zijn. Deze passies komen prachtig samen in een vizsla: een hond die dol is op bewegen!

 

De omschrijving van Job door Harald en Lienke:

Het is een echt kroeldoos en voor slapen een 10 met een griffel. Afgelopen 2 nachten is het slaaptijd van 23.00 tot 7.30 uur.
De morgenstond heeft goud in de mond, na eten wordt er standaard een halfuur gewandeld. De gehele lokale veestapel is inmiddels bekend met Job. Schapen, eenden, fazanten, koeien, katten, honden allemaal kunnen ze op warme interesse rekenen, liefst neus aan neus. Niet alleen bij dieren, maar ook bij kinderen is hij favoriet. Hij heeft al veel jonge hartjes van meisjes gewonnen en kusjes gekregen.

IMG_4882_640x480IMG_4813_640x480

Lopen aan de lijn is bij tijd en wijlen minder favoriet, het is soms hollen of stilstaan. Hier wordt hard aan gewerkt. Plezier maken is voor Job en ook voor ons het belangrijkste!
Vandaag is met de puppycursus begonnen voor Job erg leuk, voor mij leerzaam, hij geeft blijk van enorme werklust, eenmaal de concentratie te pakken dan leert hij snel.
Onze Job is te omschrijven als: schat, rakker, enthousiaste knuffelbeer, leergierige leerling, kreunende slaapkop en nieuwsgierige pup voor alles wat leeft!
Laatst aangepast op vrijdag 20 juli 2012
 
 
I.Haarman