Név Asszony's Elsö / Filou E-mailadres
woensdag 21 december 2011
Filou overleden door "dom ongeluk".
filou_11-4-2008_1-22-36Deze week kregen wij het trieste bericht van Sofie dat Filou verongelukt is in de hitte van het spel. Een enthousiaste jonge hond die achter een balletje aan ging welke in de struiken belande. Dat werd haar fataal. Ze sprong nl. op een afgebroken tak die in de struiken lag. Sofie is direkt met haar naar de dierenkliniek gereden, maar daar kon alleen nog geconstateerd worden dat er een slagader was gescheurd. Een verloren zaak, er was geen redding meer mogelijk. Tijdens de operatie is ze alsnog overleden.
Een "dom ongeluk" die elk onze honden kan gebeuren omdat ze zo lekker enthousiast zijn. Niet te voorkomen omdat je nu eenmaal zo graag met je "levenskameraadje" speelt en ravot.
Zoals Sofie ooit schreef over hun dierbare Filou:
Wonend in de natuur, merken we dat Filou daar heel gelukkig mee is. Ons bos is in het weekend ons domein; een niet omheind groot stuk bos waar we lekker aan het werk zijn. Filou weet perfect tot waar zij mag gaan en blijft mooi aan de poort wachten. Zij loopt vrolijk mee naast de kruiwagen en verjaagt alle mollen. Een superhulp!
Ik was laatst nog aan het denken dat we nu echt op een geweldige leeftijd zijn gekomen. Filou luistert echt super, ze is wat minder zenuwachtig en zoooo lief.
Ze is de mascotte van de basisschool. Elke morgen wandelen we naar school en dan staat haar fanclub aan de poort al te roepen. Ze gaat super om met kinderen. Veel rustiger dan bij volwassenen, daar zal ze al eens opspringen. Maar als er kinderen zijn dan gaat ze daar heel voorzichtig bij snuffelen. En als ze mee kan voetballen of hockeyen, dan is ze helemaal gelukkig.
Wij zijn echt superblij met haar in ons gezin.

Filou4filou3

filou

Sofie we wensen jouw en je familie sterkte met het verlies van Filou. Het verliezen van jullie speelkameraadje.
Anja, Ine en de dierenkroam.             
Filou / Elsö 02-02-2008 - 15.12.2011
Laatst aangepast op vrijdag 20 juli 2012
 
 
I.Haarman