Nest wandeling 10-10-10 E-mailadres
zaterdag 09 oktober 2010

Nest treffen in de duinen van Soesterberg op 10 oktober 2010.Cor-Batai

We hadden een uitnodiging gekregen van Erika Elsjan (vizslakennel Wenters vizsla) voor een nest wandeling in de Soesterduinen.Een soort reünie van alle puppies van Alma. Erika had de nest wandeling  samen met Ine Haarman georganiseerd. Ine had een paar dagen voor Alma ook een nestje met Vizsla’s gekregen van Batai. Al met al een hele gezellige boel. 

En het weer, we hadden het niet beter kunnen treffen. De verwachtingen waren niet optimaal, maar uiteindelijke een heerlijk zonnetje, stralend blauwe lucht en allemaal opgetogen, vrolijke nest genootjes.

15, of 16 of 18 of nee toch 16 Vizsla hondjes. Het was gewoon niet te tellen, wat een geweldig gezicht zoveel honden van dezelfde soort bij elkaar. Alles springt, rent wat een feest hond en baas.

De hondjes en bazen hadden het naar hun zin. Mira-Angel-AlmaHeerlijk zo wandelen door de bossen en het zand. Tegelijkertijd  werden er de ervaringen uitgewisseld tussen de verschillende baasjes. Ten slotte hebben we allemaal dezelfde passie, een Vizsla een machtige lieve hond wat ook nog eens een allround jager kan zijn.

Rond half vijf waren we weer terug bij de auto’s waarop we werden getrakteerd op heerlijke broodjes en drinken. Voor iedereen werd er gezorgd. Hondjes uitgeteld, baasjes onder de indruk, voor iedereen was het een bijzondere dag.

Nog voor we de parkeerplaats waren af gereden lag alles al in een diepe slaap en na te genieten van deze prachtige dag. Lekker hoor die buiten lucht.

Graag willen we Joep bedanken voor het uitzoeken van deze mooie locatie. Lucia voor de goede begeleiding en uiteraard Erika en Ine voor het organiseren van deze mooie dag.

Bedankt

Bob, Ester, Floortje, Femke en uiteraard Mira

 

De foto's zijn hier te vinden.

Laatst aangepast op zondag 01 juni 2014
 
 
I.Haarman