Familiedag 2008 E-mailadres
zaterdag 30 augustus 2008

Op 31 augustus 2008 hebben we een familiedag georganiseerd voor de eigenaren en pups van Morzsi geboren 2-2-2008 en van Vita, geboren 24 augustus 2007.  Het was een prachtige, meer dan zonnige dag.

Enkele reacties:  “We hebben genoten om tijdens zo’n mooie dag met z'n allen buiten te zijn”. “We hebben veel en met plezier aan afgelopen zondag teruggedacht. 't Was voor ons - en Wanja(!) - een onvergetelijke dag”.

Voor ons is zo’n dag ook een belevenis: de eigenaren terug zien, maar ook de ontwikkeling van de pups verder te zien. Zowel het karakter als het uiterlijk.

 

Benoit van de Ven, één van onze jongste deelnemers, heeft zijn belevenissen van die dag op papier gezet.              

De Vizsla familie dag.

Het was zondag en we moesten even rijden. We kwamen aan op de boerderij en we gingen naar de broertjes en zusjes en familie van Edesz.

Alle honden  mochten los en er was snoep en eten zoveel als je wilde.

Na ander half uur gingen we naar een groot grasveld, maar de kinderen mochten met de skelter en fietsen spelen.

Alle honden mochten één voor één los in het weiland en mochten eenden gaan zoeken, ruiken. Als ze de eend gevonden hadden moesten ze die oppakken in de bek en naar hun baasje brengen.  Er was er ook ééntje verstopt helemaal achter in het weiland onder/achter het gras.

Toen alle honden waren geweest gingen we weer terug naar de boerderij en we hadden zoveel drinken en eten, even pauze. Ook de honden hadden volop water. We kregen van Mango (halfbroertje van Edesz) allemaal iets lekkers voor de hond en ook van Ine en Lucia.

Daarna mochten de honden weer een spelletje doen, een “hotdog-race”.  De honden moesten een dummy pakken, een ei en een worst. Maar sommige honden hadden de worst opgegeten en sommige niet, sommigen brachten ook het rauwe ei helemaal goed over de eindstreep. Toen we daarmee klaar waren mochten we even wat drinken en eten. En werd de prijsuitreiking bekend gemaakt. Daarna bedankte Ine en Lucia iedereen. En de dag was echt heel leuk……. je had er veel te doen.

Groetjes Benoit en een poot van Edesz X X

 

Laatst aangepast op zondag 14 februari 2010
 
 
I.Haarman